Keď Ježiš začal svoje verejné účinkovanie, zhromaždil okolo seba dvanástich učeníkov, aby s nimi tvoril spoločenstvo. Aj my sme povolaní k tomu, aby sme nasledovali Krista, aby sme sa stali jeho učeníkmi. V čom spočíva pravé učeníctvo? Ako vo svojej službe môžem sprevádzať tých, ktorí sú mi zverení, aby sa aj oni mohli stať učeníkmi a nasledovníkmi Ježiša Krista?

Prijmi pozvanie na BateRku, na ktorej sa tento rok budeme špeciálne venovať téme učeníctva. Budeme spoločne uvažovať nad tým, ako byť pravým učeníkom a ako v našej službe sprevádzať iných, aby sme spoločne mohli nasledovať Krista.

Hosťom tohtoročnej BateRky bude Edo Filo, riaditeľ Združenia kresťanských spoločenstiev mládeže (ZKSM), dlhoročný mentor a kouč.

Baterka je motivačno – formačno – oddychové stretnutie pre VOCov, členov územných tímov a všetkých v službe vedenia ďalších eRkárov. Čaká ťa skvelý priestor, kde môžeš najmä veľa načerpať, dozvedieť sa niečo nové, oddýchnuť si, nazbierať zápal do služby, ale i prehĺbiť svoj duchovný život.

Kedy: 15. – 17. november 2024 (začíname v piatok večerou a končíme v nedeľu obedom)

Kde: eRkodom Liptovská Osada

Účastnícky príspevok: 15 € pracujúci, 10 € študenti a nezamestnaní

 

Prihlásiť sa môžeš na tomto odkaze do 10. novembra 2024 do 24:00.

Viac informácií pôjde prihláseným účastníkom. V prípade akýchkoľvek otázok, Ti ich rada zodpovie Mimi Siteková: mirka.sitekova@erko.sk.